Ondersteuning voor Windows Server 2008 is stopgezet

Vanaf 14 januari 2020 is de ondersteuning voor Windows Server 2008 en 2008 R2 stopgezet. Dit betekent dat de regelmatige beveiligingsupdates van Microsoft niet meer worden geleverd. Stop de dreiging en zorg ervoor dat je infrastructuur en applicaties beschermd blijven. Migreer naar Windows Server 2019. De nieuwe Windows Server 2019 ishét besturingssysteem om je klanten te digitaliseren. Het helpt je om je bedrijf te laten groeien en je eerste stappen in de cloud te zetten met veiligheid en vertrouwen. Bestaande investeringen blijven beschermd, terwijl er volledig nieuwe mogelijkheden ontstaan. De meest veilige, innovatieve en efficiënte Windows Server 2019 maakt uw IT-infrastructuur toekomstbestendig – zowel on-premises, in de cloud als hybride.

Licentiemodel Server 2019 in één oogopslag:

Koptekst afbeelding: © Alexey Novikov, stock.adobe.com