Windows Server 2019-varianten kopen bij Blitzhandel24

Bij Blitzhandel24 kun je kiezen uit een brede selectie van verschillende Microsoft Windows besturingssystemen. Je kunt bij ons zowel de respectievelijke Windows client systemen als Microsoft Windows servers kopen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Naast de eigenlijke Windows Server of Windows 10 als eindgebruikerssysteem, hebben we een hele reeks andere producten, zoals de Microsoft SQL Server, de groupware-oplossing Microsoft Exchange en ook de niet meer actuele vorige versies van de meeste desktop- en serverbesturingssystemen.

Server- en clientsystemen

Ben je van plan om de IT-infrastructuur van je bedrijf te vernieuwen of ben je bezig om deze helemaal opnieuw op te bouwen? In dat geval moet je Microsoft Windows Server 2019 kopen. Bij ons heb je de mogelijkheid om het basislicentiepakket voor 16 processorkernen aan te schaffen of (als onderdeel van het Microsoft Open Lincese volume programma) extra licenties voor elke twee processorkernen. Houd er rekening mee dat er altijd minimaal licenties voor 16 cores beschikbaar moeten zijn voor de werking van Windows Server 2019. Je kunt bij ons ook de verschillende Windows Server CAL’s kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Voor individuele gebruikers bieden we de Single User Windows Server CAL te koop aan. Apparaatgebonden Device CAL’s maken ook deel uit van ons aanbod. Door een geschikte Windows Server CAL aan te schaffen, krijgen uw werknemers externe desktoptoegang tot uw server. Dit is ideaal voor thin client-omgevingen of voor bedrijven die hun werknemers vanuit hun thuiskantoor willen laten werken. Je kunt de Microsoft Windows Server bij ons kopen, net als de bijbehorende Client Access licenties, tegen absolute topvoorwaarden. Wanneer je Windows Server CAL koopt, houd dan in de planningsfase rekening met te verwachten groeifasen van je bedrijf of project. Dit helpt om kosten te besparen. Met de aankoop van Microsoft Windows beschikt u over het perfecte clientbesturingssysteem voor uw Windows serveromgeving. Dankzij de optimale integratie van de verschillende functies van het besturingssysteem in je bedrijfsnetwerk bespaar je veel onderhoud en beheer. Microsoft Windows kopen betekent geld besparen. Vooral als u niet alleen de normale Microsoft Windows Server wilt kopen, maar bijvoorbeeld ook een Microsoft Exchange Server en een Microsoft SQL Server, is het heel logisch om ook Microsoft Windows voor de clientcomputers te kopen. Desgewenst hebt u niet alleen de mogelijkheid om het huidige Microsoft Windows 10 bij ons aan te schaffen, maar hebt u ook toegang tot licenties voor Windows 7 en 8.1. Vooral als u momenteel niet de middelen hebt om uw IT om te bouwen en de huidige Microsoft Windows Server aan te schaffen, kan het zinvol zijn om licenties aan te schaffen voor de Windows-versies die niet meer actueel zijn.

SQL Server 2017 en Exchange Server 2019 kopen

Afhankelijk van de grootte van je bedrijf en individuele behoeften, wil je misschien ook je eigen groupware- en databaseservers hebben. In serverlandschappen die worden gedomineerd door Microsoft, is het raadzaam om hiervoor de Microsoft Exchange Server te kopen. Verder is het meestal een verstandige beslissing om Microsoft SQL Server te kopen als databasesysteem. Als je bijvoorbeeld de Microsoft SQL Server 2017 koopt, krijg je een databaseserver die perfect is aangepast aan de omstandigheden in een Microsoft-omgeving. Natuurlijk kun je de Microsoft SQL Server 2017 net zo snel en goedkoop kopen als gewoonlijk bij Blitzhandel24. Ook CAL’s voor de Microsoft SQL Server kun je eenvoudig bij ons kopen. Met de Exchange Server biedt Microsoft ook een groupware- en mailserver die perfect harmonieert met MS Office. Dankzij de geïntegreerde Outlook on the Web hebben uw medewerkers eenvoudig toegang tot hun mailaccounts, zelfs op computers zonder Outlook – inclusief alle functies van Exchange Groupware. U kunt Exchange Server 2019 ook bij ons kopen tegen uitzonderlijk aantrekkelijke voorwaarden. Overigens heb je bij ons ook de mogelijkheid om de meeste Microsoft licenties, ongeacht of je Microsoft Windows of een Microsoft Exchange Server wilt kopen, als volumelicentie aan te schaffen in het kader van het Microsoft Open Licence Programme. Vooral kleinere bedrijven profiteren hiervan, omdat het goedkoper en eenvoudiger is om een digitale infrastructuur op te zetten. Weet u nog steeds niet zeker of u een Microsoft SQL Server wilt kopen of dat het voor uw bedrijf zinvol is om een Microsoft Exchange Server aan te schaffen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag!

Afbeelding koptekst: © filins, stock.adobe.com